Már szerdán megkezdődik a jegyárusítás minden szurkoló számára

Az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára fenntartott belépők szerda délutánra szinte teljesen elfogytak, így a mai naptól megnyílik a lehetőség a nem klubtagoknak és a szurkolói kártyával nem rendelkezőknek is a jegyvásárlásra a válogatott első hazai világbajnoki selejtező mérkőzésére.

2016. október 7-én, péntek este 20.45-kor a magyar válogatott Svájc legjobbjait fogadja a Groupama Arénában, a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatának második mérkőzésén. A mérkőzésre szeptember 5-én, hétfőn 18.00 órakor kezdődött meg a jegyek árusítása, a jegyértékesítés első üteme során, az első 7500 belépőt az MLSZ kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára tette elérhetővé (elővételi akció).

Az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott 7500 darab jegy szerda délutánra szinte teljesen elfogyott, így a szövetség nem várja meg az eredetileg meghatározott csütörtök reggeli időpontot, hanem már szerda délután 7 órakor megkezdi a korlátozás nélküli jegyárusítást. Természetesen továbbra is lehet szurkolói klubtagként is jegyeket vásárolni (a klubtagoknak járó kedvezményekkel, de már megválthatják jegyeiket azok is, akik nem rendelkeznek klubtagsággal, vagy szurkolói kártyával. Érdemes azonban elvégezni a szurkolói klubba történő, mintegy 2 percig tartó regisztrációt, mert a tagság most és a későbbiekben is jelentős kedvezményeket biztosít a szurkolóknak.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is, folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árában a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30%, egyéb vásárlóknak 15% kedvezményt biztosít.

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával (klubkártya, vagy Futballkártya)- interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.

Futballkártya illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával).

A klubokkal történt egyeztetéseket követően két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a mérkőzésre: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

A mérkőzésre szóló jegyek öt árkategóriában (4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba négy árkategóriában, 15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.

Külföldi állampolgárok – a svájci állampolgárok kivételével, mert ők a svájci szövetségen keresztül juthatnak belépőkhöz – utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

Budapesti TEX-jegyirodák:

TEX Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 11.00-15.00

TEX Syma (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)
Nyitva tartás: H-P: 09.00-17.00 (Ebédszünet: 13.00-13.30 között)

A Ticket Express partnerirodái

Forrás: www.mlsz.hu – RSS