Marseille: érkezik a Besiktas mellőzött játékosa? – képpel

Mint arról mi is beszámoltunk, a török Besiktas együttese korábban öt játékosát is kitette a csapat első keretéből, főképpen fegyelmi okokra és a gyenge teljesítményre hivatkozva. Az érintett futballisták közül Eric Bailly már távozott is a klubtól, akit most Jean Onana is követhet (…)

(…) Legalábbis Fabrizio Romano, valamint számos török és francia sajtóorgánum beszámolója szerint, ugyanis a kameruni védekező középpályás az Olympique Marseille együttesénél folytathatja tovább pályafutását.

A hírek szerint az OM és a Besiktas mindenben megállapodhatott egymással, a franciáknak így már csak a 23 esztendős játékossal kell egyességre jutnia a személyes feltételeket illetően.

Jean Onana, hasonlóan mint Eric Bailly, mindössze fél év után (Onana még annyit sem játszott mint Baiily, mindössze 188 percet töltött a pályán, 10 tétmérkőzésen – a szerk.) távozhat most a Besiktastól, amely 2023 nyarán, a francia Lens együttesétől szerződtette valamivel több mint 4 millió euróért. Nagyjából hasonló összeget kereshetnek a törökök az eladáson – Nehéz lenne elképzelni, hogy visszavárják a kameruni játékost, és egy kölcsönszerződést köt az Besiktas az OM-mel.

fociclub

A Marseille: érkezik a Besiktas mellőzött játékosa? – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.