Másodszor is meglepetést okozott a ContiTech Szeged Diapolo + GALÉRIA

SzegedOSC20170121vizipolo02

A férfi OB I 11. fordulójában a tabella negyedik helyezett ContiTech Szeged Diapolo a második helyezett OSC-t fogadta otthonában.

A szegedi együttes egy hete a derbire készült, míg a fővárosiak szerdán csatáztak a Bajnokok Ligájában, a Brescia ellen döntetlent értek el. Az OSC tehát fáradtabban érkezett a mérkőzésre, azonban mindenképpen revansot akartak venni az őszi döntetlenért.

SzegedOSC20170121vizipolo01

ContiTech Szeged Diapolo – A-Híd OSC (Fotó: vizipolo.hu)

A találkozó eleje papírforma szerint alakult, az OSC végig a kezében tarotta a meccset, a szegediek kapaszkodtak, a harmadik negyedben már 4 góllal vezetett a vendég csapat a remek formát mutató Zalánki Gergő vezényletével. A Tisza-parti gárda azonban nem adta fel, az utolsó percben, elképesztő végjátékot produkálva kiegyenlített.

SzegedOSC20170121vizipolo02

Vincze Balázs (OSC vezetőedzője): – Fordulatos mérkőzés volt, úgy gondolom, hogy a végeredménytől függetlenül hosszú időn keresztül kezünkben tartottuk a meccset. Véleményem szerint a négy perces hátrány megváltoztatta a játék menetét, de plusz kettővel tudtunk kiegészülni hat perccel a vége előtt. Több lehetőségünk is volt, emberelőnyös helyzetek is, arra, hogy lezárjuk a mérkőzést, ezt nem tettük meg és ez megbosszulta magát. A Szeged elszánt volt és az utolsó pillanatban majdnem meg is szerezte a vezetést. Ennek tükrében ennek a döntetlennek örülni kell, azonban hasonló volt, mint a szerdai meccsünk, egy kvázi már megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből és vesztettünk pontot.

Varga Péter (ContiTech Szeged Diapolo vezetőedzője): – Azt gondolom, hogy a négy perces kiállításból jól jöttünk ki, feljöttünk két gólós különbségre. Minden játékosommal elégedett voltam, Meixner Marcell fantasztikusan védett.

Juhász Zsolt (OSC szélsője): – Gratulálok a Szegednek, fantasztikusan küzdöttek, megérdemelték. Nagyon sok véleményes helyzet volt a mérkőzésen és ezekből nagyon rosszul jöttünk ki. Fájó beismerni, de mélyen tudásunk alatt játszottunk és a Szeged ki is használta a dekoncentráltságot, fáradtságot.

TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN

(vizipolo.hu)

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS