Még mindig semmi hír

Ezrek keresték a hét végén a 21 éves Varró Bálintot, aki immár öt napja nem ad életjelet magáról, de egyelőre nem jártak sikerrel. A kiemelkedő eredményeket elérő országúti kerékpáros és triatlonos kocsival, de telefon nélkül edzeni indult, azóta nem tért haza.

Lakner Gábor Most ismét közzétesszük a szeptember 6-án, vasárnap 12 óra 2 perckor a honlapunkra feltett információnkat. Ezrek keresik a 21 éves Varró Bálintot, aki szerda óta nem ad életjelet magáról. A kiemelkedő eredményeket elérő országúti kerékpáros és triatlonos edzeni indult, azóta nem tért haza. A Facebookon már tízezernél is többen osztották meg a fiát kereső kétségbeesett édesanya, Hegedűs Gabriella felhívását. A triatlonos Varró Bálint szeptember másodikán, szerdán autóval indult edzeni veresegyházi otthonából, és azóta sem tért haza. Telefonját nem vitte magával, ami tovább nehezíti a keresést.

Ma, szeptember 7-én a velvet.hu tette közzé a következőket: „Úgy tudjuk, a család már speciális kutató-mentők segítségét is kérte, de ők csak akkor tudnának elindulni, ha legalább a kocsi előkerülne, ám egyelőre a triatlonos Suzuki Ignisét sem találták meg. A sportoló ráadásul a telefonját sem vitte magával, ami szintén segíthetné a keresést. Utoljára színes sportcipőben, sötétkék rövidnadrágban és fehér-piros színű futósapkában látták. A család egyébként már a rendőrségen is bejelentette a fiú eltűnését, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság elrendelte a sportoló körözését, házkutatást azonban egyelőre nem tartottak.”

Varro_Balint

Varró Bálintot szerda óta nem találják

Honlapuknak az eltűnt sportoló édesanyja beszélt az eltűnés körülményeiről és kutatás állásáról:

„Az életünk szerves része, hogy a fiam edzeni jár, az azonban szokatlan, hogy autóval indult el, és nem is mondta meg, hová készül. Az elmúlt időszakban zárkózottan viselkedett, de nem árulta el, mi nyomasztja. A kulcs az autó megtalálása lehet, ha az előkerülne, le tudnánk szűkíteni a keresést. Egyelőre csak találgatunk, a kedvenc helyeit vesszük sorra, a Normafánál már jártunk, most a Pilisben kutatunk.”

Hegedűs Gabriella rendkívül hálás a segítőkész civil összefogásért, és nagyon reméli, hogy a keresés gyors eredményre vezet. Bízik benne, hogy a rendőrség is bekapcsolódik, és nem csak a jóindulatú embereken múlik a fia előkerülése.

Az említett autó ezüstmetál színű Suzuki Ignis, a rendszáma IOY-576. Az édesanya arra kér minden túrázót, gombászót, hogy fokozottan figyelje a természetben leparkolt kocsikat. Bármilyen érdemi információt a Facebookon vagy az ott megadott telefonszámon fogadnak.

Varró Bálint Mountain Bike-ról váltott a triatlonra és az országúti kerékpározásra, mindkét sportágban junior-világbajnoki résztvevő volt. A közelmúltban újra visszatért a triatlonhoz, és edzőként is segíti az édesanyja által tizenkét éve alapított Veresegyházi Trimackók csapatát.

Forrás: www.utanpotlassport.hu – RSS