Megfenyegették Theo Hernándezt és a családját

A Napoli-szurkolók elárasztották Theo Hernández közösségi oldalát a keddi Bajnokok Ligája-visszavágó előtt.

A Milan balhátvédje finoman fogalmazva sem lopta be magát a Napoli szimpatizánsok szívébe a múlt heti BL-negyeddöntő odavágóján, ugyanis az első félidőben egy bedobást követően provokatív gesztust tett a nápolyiak támadója, Hirving Lozano felé. Emellett a nápolyiak Andre Zambo Anguissa kiállításáért is Theót okolják, azt állítva, hogy a második sárga lapot érő szabálytalanságnál feldobta magát, ezzel megtévesztve a játékvezetőt.

Theót betámadták a közösségi oldalán a Napoli szurkolói, akik nyomdafestéket nem tűrő módon sértegették a játékost és a családját. Hernández a legfrissebb bejegyzését április 7-én tette közzé a hivatalos Instagram oldalán, amelyben felköszöntötte az 1 éves születésnapját ünneplő kisfiát.

A bejegyzés alá a nápolyi szurkolók trágár, sértegető és fenyegető hozzászólásokat írtak. Emellett halálosan megfenyegették és a halálát kívánták a Milan balhátvédjének és a kisfiának, Theo Jr-nak. Ezt követően több Napoli-drukker is reagált és teljes mértékben elhatárolódtak a szurkolótársaik által írt gusztustalan hozzászólásoktól.

Az esetet követően támogatásképpen Rafael Leao a következő bejegyzést tette közzé:

„Sajnos a közösségi oldalak olyan eszközök, ahol mindenki azt hiszi, hogy azt mondhat, amit csak akar. Szomorú, hogy vannak olyanok, akik ezt kihasználva megpróbálnak zavart okozni fejben. Ne aggódj, testvérem! Isten mindig a családoddal van.”