Giroud és Kjaer is a csapattal edzett

Íme a jelentés a csapat hétfői edzéséről a Napoli elleni mérkőzést megelőzően.

Stefano Pioli hétfőn délelőtt levezényelte az utolsó edzést a csapat edzőközpontjában, Milanellóban a kedd esti Napoli elleni visszavágó előtt, amelyet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében rendeznek. A piros-feketék egygólos előnyről várják az összecsapást a Diego Armando Maradona stadionban.

A MilanNews tájékoztatása szerint Olivier Giroud és Simon Kjaer is teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban, így mindketten az edző rendelkezésére állnak a nápolyi visszavágón.

Mint arról írtunk, Giroud a napokban Achilles-ín fájdalommal bajlódott, miután múlt héten a BL-negyeddöntő első mérkőzésén kemény rúgást kapott a sarkára Kim Min-Jaétől. A jelek szerint a világbajnok csatár ott lesz a Milan kezdőcsapatában és vállalni tudja a játékot.

Kjaer szombaton elővigyázatosságból nem utazott el Bolognába a csapat hétvégi bajnokijára. Stefano Pioli úgy döntött, hogy pihenteti a dán válogatott védőt a keddi Napoli elleni meccs előtt, amelyen ismét kezdőként számít rá. Kjaer vasárnap és hétfőn is teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattársakkal együtt, így készen áll a játékra.

Ugyanakkor a MilanNews szerint Malick Thiaw hétfőn csak egyéni edzésmunkát végzett, ugyanis enyhe fájdalommal bajlódik. Jelenleg a Milan keretében egyetlen sérült játékos van, nevezetesen Zlatan Ibrahimovic, azonban az ő neve nem szerepel a Bajnokok Ligája kieséses szakaszára nevezett játékosok listáján.