Meghívó a 2018. évi I. MKSZ Közgyűlésre

Tisztelt Szövetségi Tag!

A Magyar Kerékpáros Szövetség (székhely: 1146 Budapest, Szabó J .u. 3.; „MKSZ”) elnöksége a 18/2018 (II.06.) MKSZ elnökségi határozat értelmében KÖZGYŰLÉST hív össze, amelyre tisztelettel meghívom.

A közgyűlés helyszíne:     HungExpo 25. épület (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A közgyűlés időpontja:     2018. március 23. 14:00

Amennyiben a közgyűlés az eredeti időponttól számított fél órán belül nem válik határozatképessé, úgy a megismételt közgyűlés időpontja: 2018. március 23. 14:30 óra, ugyanazon a helyszínen. Felhívom tisztelt figyelmét, hogy a megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes és a meghívóban meghatározott napirendi pontok szerint lesz lebonyolítva.

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnökségének 18/2018. (II.6.) számú határozata szerint a Közgyűlés napirendje a következő:

  1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása
  2. A napirend elfogadása
  3. MKSZ felülvizsgált sportág-fejlesztési stratégiája
  4. Az Alapszabály módosítása
  5. Tájékoztatás a 2017. évi szakmai és pénzügyi tervének végrehajtásáról
  6. Az MKSZ 2018. évi pénzügyi terve

Az Alapszabály vonatkozó pontja alapján a Szövetség tagjainak legkésőbb a közgyűlés megkezdésének időpontjáig írásban be kell bejelenteniük azt a személyt, aki a szavazati jogot gyakorolja. A bejelentést a mellékelt „BEJELENTŐ SZAVAZATI JOG GYAKORLÁSÁRÓL” formanyomtatvány kitöltésével lehet megtenni, amelyet kérünk az MKSZ irodájába postai úton visszaküldeni:

Magyar Kerékpáros Szövetség – 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23. II. emelet, MKSZ iroda.

Amennyiben a szövetségi tag bíróságon bejegyzett képviselője a jelzett időpontban akadályoztatva van, meghatalmazott küldött által gyakorolhatja szavazati jogát. A meghatalmazás a mellékelt „MEGHATALMAZÁS” formanyomtatvány használatával lehetséges.

Előzetesen 2018. március 22-ig van lehetőség leadni az MKSZ irodájában a szavazati jog bejelentőt, valamint a meghatalmazást, vagy ezt követően közvetlenül a közgyűlés helyszínén, a regisztráció során szükséges leadni!

Bízom benne, hogy jelenlétével megtiszteli a közgyűlést!

Üdvözlettel:

dr. Princzinger Péter
Elnök
Magyar Kerékpáros Szövetség


Az MKSZ Közgyűlés helyszíne a HungExpo 25-ös pavilonja

HIVATALOS MEGHÍVÓ (PDF)

Forrás: www.bringasport.hu – RSS