Mexikó: nevelőegyesületében folytathatja a Los Angeles-ből távozó csatár! – sajtóhír

Minden arra utaló jel szerint a Los Angeles Galaxy együttesétől szerződése lejártával távozó Javier Hernandez rövidesen aláírhatja szerződését nevelőegyesületével, a Chivas Guadalajarával.

(Javier Hernandez fiatalon a Chivas mezében – Photo by Juan Mejia/LatinContent via Getty Images)

Mint arról már mi is beszámoltunk a Chicharito művésznéven is ismert, korábbi 109-szeres mexikói válogatott játékos négy év után hagyhatja el Los Angeles-t, és a mexikói sportújságíró, a hazájában köztudottan Chihcaritóval jó kapcsolatot ápoló Sergio Dipp szerint rövidesen újra a Chivas mezében láthatjuk viszont.

“A Chivas elnöke, Amaury Vergara mindent elkövet, hogy visszahozza Hernandezt a klubhoz, aki egy ilyen hívásra nehezen mondana nevet. Chicharito elmúlt szezonjai nem sikerültek valami jól a Galaxy-nál, különösen az elmúlt két év, amikor is számos sérülés hátráltatta. Úgy is mondhatnám, Los Angeles-ben, a rosszból a lehető legrosszabb lett.” – fogalmazott a spanyol nyelvű SportsCenter-nek adott interjújában Dipp.

Javier Hernandez a Chivas Guadalajara együttesénél az utánpótlást végigjárva, korábban 79 meccsen 29 gólt és 9 gólpasszt jegyzett az első csapatban, mielőtt 2010 nyarán a Manchester United szerződtette.

fociclub

A Mexikó: nevelőegyesületében folytathatja a Los Angeles-ből távozó csatár! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.