Minden szempontból tökéletes hétvége

Minden szempontból tökéletes hétvége

A már jó párszor bejárt pályán abszolválta a hétvégi Mátra Rally 4 gyorsát, a Speed Rally Team versenyzőpárosa Novák Balázs és Jagadics Gábor. Ahogy az idei évben szinte minden alkalommal, mikor rajthoz álltak, most is a mezőny elején végeztek, talán 2 párosnak volt jobb ideje. Igaz számukra nem is ez a fontos, hanem most a tesztelés volt, amiről Balázst kérdeztem:

Sikeres volt a hétvégi gumiteszt? Melyik bizonyult megfelelőnek?

Igen, kiválasztottuk azokat a gumikat, amivel a következő versenyen fogunk indulni. Az első két gyorson kísérleteztünk Yokohamával, de egyre rosszabb lett, pedig nem használt gumikról volt szó, aztán egy kopottabb Hankook-ot tettünk fel, amivel sikerült egy abszolút 2. időt menni. Úgyhogy végeredményben a Hankook mellett döntöttünk, teljesen jól viselkedett ebben a kánikulában és ez is lett volna a lényeg. Nem beszélve arról, hogy feleannyiba kerül, mint az ajnározott Pirelli és Michelin.

Örülök, hogy eredményes volt a verseny minden tekintetben! Milyen is volt maga a vasárnapi 4 gyors?

Ahogy már említettem ez az egyik kedvenc pályám, most sem okozott csalódást, csak annyit sajnálok, hogy lefelé nem lehet menni versenytempóba. Ha már csak arról beszélünk, hogy itt összesen 4 lassító van, mert nem kell lassítani a pályát, olyan kevés egyenes szakasz van, illetve emelkedő végig.

Mi a helyzet a BMW-vel?

Tökéletes, persze a következő verseny előtt most leküldtük revízióra a váltót és a difit, a biztonság kedvéért, inkább előre szervizelünk, nem utólag.

Milyen eredménnyel is végeztetek?

L2. kategória első helyét szereztük meg, ha nem nézzük, csak az időket, akkor abszolút 3.helyre sikerült begurulnunk, de a BMW-t sajnos egyik MARB kategóriába sem lehet besorolni, így abszolútban nem értékelnek.

Akkor a déli régióba mentek két hét múlva?

Igen, ahogy említettem már a Baranya Kupára látogatunk el augusztus 1-2, már jó pár éve rallyzom és még sosem volt arra, bár azt mondják a Mecsek Rally az ütős, de én most erre voksoltam, ha már egyszer Rally2-es licencem van, igaz nem akarnék a bajnokságba menni, de egyszer mindent ki kell próbálni, ahogy most a Baranyát. Úgy érzem fel is készültünk.

Köszönöm és gratulálok az eredményhez és a sikeres teszthez!

Köszönet a támogatásért:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. – Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, Marso Kft, Keveland Kft,

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett

Tel.: +36 30 610-6832

E-mail: lnettike@hotmail.com

 

Forrás: www.rallycafe.hu – RSS