Mirabelli: “Nem terveztük Bonucci szerződtetését”

Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója nem titkolta, hogy a céljaik között szerepel egy csatár érkezése, azonban a döntést augusztus 15. után fogják meghozni. Az olasz szakember beszélt Leonardo Bonucciról és Lucas Bigliáról is.

A Milan eddig 10 játékost szerződtetett a nyáron és mintegy 189,5 millió eurót fordított igazolásra. Érkezett Mateo Musacchio, Franck Kessié, Ricardo Rodriguez, Hakan Calhanoglu, André Silva, Lucas Biglia, Andrea Conti, Leonardo Bonucci, Fabio Borini és Antonio Donnarumma.

“Bonucci szerződtetését nem terveztük, ez egy lehetőség volt, amit meg kellett ragadnunk. Beszéltem Alessandro Luccival az általa képviselt játékosokról és viccelődtünk. Az első néhány napban nem is említettem Fassonénak. Aztán láttam, hogy a játékos csatlakozni szeretne a Milanhoz és nagyon gyorsan megkezdtük a tárgyalásokat. Lucas Biglia az a játékos, aki nagyon hiányzott a középpályánkról. Ő magabiztosságot hozhat.” – mondta Mirabelli.

Nem titok, hogy a klub szeretne egy topcsatárt igazolni az átigazolási időszak hátralévő részében.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy még szükségünk van erősítésre a támadósorban. Kihasználtuk az időt, hogy egy kis szünetet tartsunk és elemezzünk. A döntés augusztus 15. után fog megszületni. Majd meglátjuk, az életben sohasem lehet tudni. Raiola? Összecsaptunk vele, ő az egyik legkeményebb játékosügynök. Ki tudja, talán egy napon újra leülünk vele tárgyalni valami másról. Nehéz vele tárgyalni, de tudja, hogy velünk is kemény.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS