MK-döntő: “Itt már nem az dönt, ki a jobb futballista”

Az MLSZ TV az Újpest FC és a Ferencváros két-két játékosát kérdezte meg arról, hogyan készülnek a május 7-i Magyar Kupa-döntőre.

Az MLSZ TV a május 7-i Újpest-Ferencváros Magyar Kupa-döntő két csapatának két-két játékosát kérdezte meg arról, hogy bő egy héttel a nagy derbi előtt hogyan készülnek az idény egyik legfontosabb összecsapására. Újpesti részről Balogh Balázs és Balajcza Szabolcs, a Ferencvárostól Dibusz Dénes és Pintér Ádám állt az MLSZ TV kamerája elé, és mindnyájan úgy vélekedtek: fantasztikus hangulatú, kiélezett meccsre van kilátás a Groupama Arénában.

– Itt már nem az dönt majd, hogy ki jobb futballista, hanem az, hogy ki tud kilencven-kilencvenöt percen keresztül jobban koncentrálni, ki milyen napot fog ki – fogalmazott Balogh Balázs, az újpestiek középpályása.

Azok a mérkőzéseink, amelyek az előző időszakban voltak az Újpest ellen, csak még inkább feltüzeltek bennünket. Szeretnénk megmutatni, hogy meg tudjuk őket verni, és szerintem meg is fogjuk őket verni – így Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa.

Forrás: www.mlsz.hu – RSS