MU: a bajnoki rivális csapatkapitánya érkezhet a nyáron! – sajtóhír

A nyári átigazolási időszakban komoly átalakulásra készülő Manchester United együttesénél az angol sportsajtó szerint újabb név a lehetséges érkezők egyre csak bővülő kalapjában, Max Kilmané.

A Wolverhampton Wanderers csapatkapitánya meggyőző teljesítményével felkeltette az MU figyelmét is, különösen figyelembe véve, hogy Kilman játékára mindig számíthatott csapata, szemben a “vörös ördögöket” egész évben sújtó sérüléshullámmal.

A Goal.com beszámolója szerint az angol hátvéd Premier League-tapasztalata is sokat nyomhat abba a bizonyos latba, így nem lenne meglepő, hogy az MU megkísérelné szerződtetni Kilmant, aki, ahogyan a Goal.com is fogalmaz, ha nem is klasszisjátékos a posztján, de állandó jó teljesítményre képes, és szemben az idei szezonban rendre ilyen-olyan okok miatt rendre hiányzó Lisandro Martinezzel, Harry Maguire-rel, Raphael Varane-nal vagy Victor Lindelöffel, az állandóságot képviselhetné a középhátvédek között. Érdekesség, hogy a hivatalos adatok szerint (forrás: Trasfermarkt) Max Kilman összesen hat mérkőzést hagyott ki karrierje során a Wolverhamptonban, azt is még a 2021/22-es idényben.

A Maidenhead együttesénél nevelkedő, majd onnan a Wolves együtteséhez szerződő hátvéd 143 alkalommal játszott a Wolverhmapton színeiben (ebből 119-szer a Premier League-ben), teljesítményéről sokat elmond, hogy jelenleg 35 millió euróra taksálják a piaci értékét – Mindez viszont egy lehető legalacsonyabb, esetleges átigazolási díjnak tekinthető, hiszen Kilam szerződése 2028 nyaráig szól A Wolves-nál.

fociclub

A MU: a bajnoki rivális csapatkapitánya érkezhet a nyáron! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.