NB I: Kisvárdáról igazolt középpályást a Magyar Kupa-győztes Paks! – hivatalos

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paksi FC hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtették a Kisvárda középpályását, Ötvös Bencét…

Megvan a Paksi FC első nyári igazolása Ötvös Bence személyében, aki az élvonalból kieső Kisvárdától érkezett. A 26 esztendős középpályás eddig kereken 100 NB I-es találkozón lépett pályára, ezt a számot most Pakson növelheti tovább. A klub egyébként három évre szóló szerződést kötött Ötvös Bencével.

Ötvös Bence 2021 januárjában került kölcsönbe a Kisvárdához, majd nyáron végleg leigazolták a Nyíregyházától. Egyértelműen az immáron már volt csapatának meghatározó tagjának számított az elmúlt években, hatalmas szerepet vállalt ő is a Kisvárda 2. helyében a 2021/2022-es idényben. Ötvös Bence mindent egybe véve 117 tétmérkőzésen húzhatta fel magára a klub szerelését, ezeken 4 találatot és 14 gólpasszt jegyzett.

fociclub

A NB I: Kisvárdáról igazolt középpályást a Magyar Kupa-győztes Paks! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.