NB II: kinevezte új edzőjét a másodosztályú újonc – HIVATALOS

Urbán Flórián szeptemberi menesztése után a BVSC-Zugló november utolsó napján jelölte ki új főállású vezetőedzőjét…

 

A BVSC-Zugló hivatalos oldalán erősítette meg, hogy az idény végéig Szekeres Tamás lesz a csapat új vezetőedzője.

Az 51 éves korábbi válogatott labdarúgó aktív játékosként hazánkban a Ferencváros, az MTK, az Újpest, a Debrecen és a Matáv Sopron csapatait erősítette, míg légiósként Belgiumban, Németországban és Norvégiában próbálta ki magát. visszavonulása után többek között dolgozott az MLSZ technikai igazgatójaként is, edzőként azonban most először próbálkozhat.

“Kisteleki Istvánnal elég régi a kapcsolatom, nagyjából három évtizedes ismeretség van közöttünk. Régóta beszélgettünk a BVSC-ről és már legalább egy éve követem a csapatot, tehát már az NB III-ban is figyelemmel kísértem az együttest. Többször szóba került az is, hogy miként tudnám segíteni a klubnál folyó munkát, aztán egy bő hónapja merült fel, hogy mi lenne, ha ezt vezetőedzőként tenném meg. Végül tegnap dőlt el, hogy ebben a pozícióban próbáljuk meg az együttműködést. Nagyon jó hozzáállású csapat van itt, fizikálisan nincs nagy probléma, a fiúk elég jól fel lettek készítve. Nagy változások nem várhatóak a hátralévő két bajnokin, de a felkészülésbe már úgy megyünk bele, hogy látom azt, mire képes ez a játékoskeret tétmeccsen” – nyilatkozta Szekeres a kinevezése után.

Urbán menesztése után a csapat irányítását Kincses Ádám vette át megbízott vezetőedzőként, aki továbbra is a szakmai stáb tagja marad.

A BVSC 16 forduló alatt szerzett 16 pontjával az NB II utolsó bennmaradó helyét foglalja el.

fociclub

A NB II: kinevezte új edzőjét a másodosztályú újonc – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.