Négyen is visszatérnek a Verona ellen

Jó hírek a szombati Hellas Verona elleni mérkőzés előtt, ugyanis a várakozások szerint több játékos is újra Stefano Pioli rendelkezésére állhat.

A válogatott szünetet követően a hétvégén folytatódnak a bajnokságok és a sérültekkel teletűzdelt Milan szombaton 20:45-kor hazai pályán fogadja a Veronát.

A MilanNews beszámolója szerint csütörtökön Zlatan Ibrahimovic, Davide Calabria és Rade Krunic is teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban. Mindhárman felépültek a sérülésükből és a jelek szerint ott lesznek a keretben a Verona ellen.

A Porto elleni keddi meccsre való tekintettel Ibrahimovic még nem fog kezdeni a Verona ellen, de minden bizonnyal leülhet a cserepadra – írja a Gazzetta. További jó hír, hogy Daniel Maldini is jól van és az elmúlt két napban a csapattal edzett, így ő is Pioli rendelkezésére áll a szombati mérkőzésen.

Hat hiányzó így is van a Milan keretében, hiszen Alessandro Plizzari térdsérüléssel, Tiemoué Bakayoko vádlisérüléssel, Alessandro Florenzi meniszkusz sérüléssel, Mike Maignan csuklósérüléssel és Junior Messias combizomsérüléssel bajlódik, míg Theo Hernández a hét közepén pozitív COVID-tesztet produkált.