Osorio nem csatlakozik a Milanhoz a télen

Minden jel arra utal, hogy Dario Osorio nem lesz a Milan játékosa a januári átigazolási időszakban.

Kedden 20:00-kor hivatalosan is véget ér a téli átigazolási időszak Olaszországban és a klubok addig regisztrálhatnak új játékosokat a 2022/2023-as idény második felére. A Milan a napokban bejelentkezett a Universidad de Chile támadójáért, Osorióért.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja arról számolt be, hogy 5 millió euró a különbség a chilei együttes igénye és a Milan ajánlata között Osorio átigazolási árára vonatkozóan. A várakozások szerint a 19 éves támadó januárban nem csatlakozik a Rossonerihez, ugyanis nem született megállapodás a két klub között.

A La Gazzetta dello Sport szerint a klub vezetősége 5-6 millió euró közötti összeget ajánlott Osorióért, azonban ez nem felelt meg a Universidad de Chile igényének és magasabb vételárat határozott meg a 3-szoros chilei válogatott támadó játékjogáért. A chilei klub jelen állás szerint megtartja Osoriót a további fejlődés érdekében.

A Milan számára tulajdonképpen véget ért a 2023-as téli mercato és nem lesz több érkező – közölte Nico Schira. A klub Devis Vasquez személyében egy játékost igazolt.