Öt év után távozik az MLS-ből az argentin támadó – HIVATALOS

Az MLS-ben szereplő New England Revolution megerősítette, hogy az évad végeztével távozik a csapat meghatározó játékosa…

(Photo by Andrew Katsampes/ISI Photos/Getty Images)

A New England Revolution arról számolt be, hogy a 2023-as naptári esztendő végén Gustavo Bou szerződése lejártával elhagyja a csapatot.

A 33 esztendős befejező csatár 2019 nyarán igazolt eddigi kenyéradójához a mexikói Tijuana gárdájától. Bou az elmúlt négy és fél szezon alatt minden sorozatot figyelembe véve 115 mérkőzés leforgása alatt 51találatot szorgoskodott össze és 20 gólpasszt jegyzett a bostoni klub dresszében. Az MLS legutóbbi idényében sérülésektől korlátozva 19 meccsen hét gólt szerzett, míg a legjobb bajnoki idényét 15 góllal zárta 2021-ben.

A hazájában korábban többek közt a River Plate és a Racing Club csapatában is szereplő támadó megtalálta a számításait az Egyesült Államokban, azonban lejárt az ideje a klubnál, és a várakozások szerint újból hazájában fog játszani.

Ezzel együtt a Revs a Libertadores-kupa-győztes Fluminense argentin gólzsákja, Germán Cano megszerzése iránt érdeklődik.

fociclub

A Öt év után távozik az MLS-ből az argentin támadó – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.