Pioli meghozta a döntést Maignan kapcsán

Mike Maignan készen áll a játékra és visszatér az Atalanta ellen.

Mint arról beszámoltunk, a francia válogatott kapus a hét elején csatlakozott a csapattársakhoz és az elmúlt napokban teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban. Maignan egymást követő két vádlisérülésen van túl és több hónap kihagyás után teljesen felépült, így engedélyt kapott az orvosi stábtól a játékra.

A MilanNews, a Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Stefano Pioli meghozta a döntést és a kezdőcsapatba jelöli Maignant a vasárnap este rendezendő Atalanta elleni bajnokin. Az elmúlt napokban még kérdéses volt, hogy a francia kapus kezdő lesz-e vagy csak az utána következő fordulóban játszik újra.

Pioli megerősítette, hogy Maignan jól van, bevethető és bejelentette, hogy a kapus pályára fog lépni az Atalanta ellen. A 27 éves kapus legutóbb tavaly szeptemberben a Napoli elleni rangadón védte a Rossoneri kapuját, ám hosszú várakozást követően 5 hónap és 1 hét – azaz összesen 161 nap – kihagyás után holnap este visszatér a pályára.

Maignan összesen 23 tétmeccset hagyott ki az aktuális szezonban és a visszatérésével Ciprian Tatarusanu a cserepadon fog helyet foglalni az Atalanta ellen.