PL: a Fulham védőjére vetett szemet a Newcastle United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint, többek között az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese is szeretné megszerezni a Fulham védőjét, Tosin Adarabioyót.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Hosszú ideje téma Tosin Adarabioyo jövője Angliában. A Fulham védője ugyanis jó ideje meghatározó tagja a londoni klub hátsó alakzatának, ám az idény végén le fog járni a szerződése a csapatnál. A Fulham vezetői sokáig bíztak abban, hogy meg tudják győzni a 26 éves játékost a közös folytatásról, de erre egyre kisebb esély mutatkozik. Ráadásul a védő iránt több élcsapat is érdeklődik, a hírek szerint pedig a legújabb kérője a Newcastle United gárdája. A “Szarkák” számára jól jönne egy ilyen minőségi védő, pláne amiatt, hogy nem kéne érte átigazolási díjat fizetni, hiszen a Newcastlenek komoly gondot okozhat az a keret megerősítése szempontjából, hogy mekkora összeget költhetnek az átigazolási piacon. Ugyanakkor a Newcastlen kívül több kérője is akad a középhátvédnek, egyes hírek szerint a PL-ből még a Tottenham és a West Ham United figyeli őt, míg a Serie A-ból az AC Milan érdeklődéséről lehet hallani. A források szerint egyelőre az tűnik a legbiztosabbnak, hogy a védő a nyáron szeretne szintet lépni a karrierjében, így nehezen elképzelhető, hogy maradni fog Marco Silva csapatánál.

Tosin Adarabioyo 2020 októberében került a Manchester Citytől a Fulhamhez 1,65 millió euró ellenében. A londoni klub színeiben azóta 132 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólig és 2 gólpasszig jutott. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A PL: a Fulham védőjére vetett szemet a Newcastle United! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.