PL: a Villarreal tehetségével erősítene nyáron az Aston Villa! – sajtóhír

A Marca információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa szívesen a soraiban tudná a Villarreal fiatal spanyol támadó középpályását, Álex Baenát…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A Marca értesülései alapján az Aston Villa szeretné megszerezni a Villarrealt erősítő Álex Baena játékjogát. A 22 esztendős támadó középpályás szerződtetését Unai Emery is szorgalmazza, de a birminghami klub mellett állítólag a Tottenham szintén érdeklődik iránta. Az Aston Villa abból a szempontból előnyben lehet a Spursszel szemben, hogy a Bajnokok Ligájában indulnak. 

Álex Baena egyénileg nézve remek idényt fut a Villarreal színeiben. Az aktuális szezonban eddig mindent egybe véve 44 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 5 találatot és 17 gólpasszt jegyzett. Tavaly szeptemberben debütált a spanyol válogatottban, ráadásul rögtön góllal, eddig 2 találkozón húzhatta fel magára a címeres mezt. Szerződése egyébként 2028 nyaráig köti jelenlegi csapatához, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét.

fociclub

A PL: a Villarreal tehetségével erősítene nyáron az Aston Villa! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.