Bayern München: jöhet a nagy fordulat Thomas Tuchel jövője kapcsán! – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint azok után, hogy a Bayern München sorra maradt le az edzőjelöltjeiről, a bajorok vezetése már Thomas Tuchel maradásán fáradozik.

Mondhatni pálfordulásra készül a Bayern-vezetés, azok után, hogy a tavasszal már bejelentették, nem folytatják tovább Thomas Tuchellel. Münchenben ugyanis továbbra sem megoldott, hogy ki irányítsa a csapatot a nyártól?! A sok visszautasítás következtében az idő pedig egyre inkább sürgeti a klubot, hiszen szeretnének tisztázott viszonyokkal nekivágni a nyári szünetnek, valamint természetesen az átigazolási időszaknak.

Fabrizio Romano és számos német forrás egybehangzóan állítja, hogy a Bayernnél nem kizárt, hogy meggondolják majd magukat Tuchel kapcsán. A beszámolók szerint a klub és az 50 esztendős tréner, valamint ügynöke javában egyeztetnek a háttrében: Tuchel képviselője, Olaf Meinking például az elmúlt napokban rendszeres vendég a Bayern főhadiszállásán.

Romano szerint Tuchel nyitott lenne a folytatásra, ugyanakkor szeretne garanciát kapni a klubvezetés részéről, hogy hagyják dolgozni, megvalósítani az elképzeléseit, különösen a csapat keretének az összeállításánál.

A fentiek függvényében abban minden forrás egyet ért, hogy nem lenne meglepetés, ha valóban bekövetkezne a nem várt fordulat, és Thomas Tuchel továbbra is a Bayern München vezetőedzője maradna (…)

fociclub

A Bayern München: jöhet a nagy fordulat Thomas Tuchel jövője kapcsán! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.