PL: török válogatott csatárt vett kölcsön a Bournemouth! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő AFC Bournemouth kölcsönvette a Getafe török válogatott csatárát, Enes Ünalt…

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

A Bournemouth hivatalos közleményében tudatta, hogy a szezon hátralévő részére kölcsönvette a Getafétól Enes Ünalt. A megállapodás vételi opciót is tartalmaz, mely bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelezővé válik. Ünal egyébként nemrég épült fel egy hosszabb sérülésből. 

Enes Ünalt 2020 nyarán szerződtette le a Getafe a Villarrealtól 9 millió euró ellenében. Bár már első szezonjában is meghatározó játékosnak számított a madridi gárdánál, a klub első számú gólfelelőse a 2021/2022-es szezontól lett. A 2022/2023-as idényben szintén a török válogatott támadótól várhatták a gólokat a Getafe drukkerei, az elmúlt két teljes bajnoki kiírást egybe véve 72 mérkőzésen 30 gólig jutott. Ahogy már említettük, Ünal nemrég tért vissza egy nagyon hosszú sérülésből, ebben a szezon 3 bajnokin és 2 Király-kupa találkozón jutott szóhoz. Pályafutása során megfordult még többek között a Valladolidban, a Levantéban és a Twentében is.

fociclub

A PL: török válogatott csatárt vett kölcsön a Bournemouth! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.