Premier League: a kiesőcsapat kulcsemberével erősít az Aston Villa! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint az Aston Villa együttese már jelezte mind a Premier League-től búcsúzó Luton Town, mind pedig Ross Barkley felé, hogy szívesen szerződtetnék a korábbi angol válogatott középpályást.

Mint tudjuk, a Luton újoncként egy szezont élt csupán meg a Premier League-ben, ugyanakkor a bajnokság egyik üde színfoltját jelentette a kis csapat, amelynek karmesteri pálcája ahhoz a Ross Barkley-hoz került, aki szó szerint újjászületett.

A 30 esztendős, korábban hatalmas ígéretnek kikiáltott játékos karrierje érdekes módon azok után rekedt meg, hogy 2018 januárjában elhagyta nevelőegyesületét a Chelsea kedvéért… Hogy mást ne mondjunk most, Barkley pályafutása olyannyira rossz irányba tartott, hogy 2022 nyarának végén egy rövid ideig még klub nélküli játékossá is vált, mielőtt aláírt volna a francia Nice együtteséhez.

A korábbi 33-szoros válogatott játékos a mögöttünk hagyott nyáron tért vissza Nizzából a Premier League-be, ahol rögtön a Luton kulcsembere lett, meggyőző teljesítményt nyújtva a pálya tengelyében : 32 bajnokin jegyezett 5 gólja és 4 gólpassza elismerésre méltó mutató.

A Luton kiesését követően általános vélekedés, hogy a ligában újra bizonyító Barkley nem marad majd a másodosztályban. Ezt támasztják alá azok a beszámolók is, amelyek szerint csapata további finomhangolást tervező Unai Emery egyik nagy rajongója Barkley-nak, akit mindenáron az Aston Villához csábítana a nyáron.

Minderről a transzfer-guru, Fabrizio Romano is beszámolt már, kiemelve, hogy a Villa érdeklődése valós, a háttérben megkezdődtek már a konkrét egyeztetések is.

fociclub

A Premier League: a kiesőcsapat kulcsemberével erősít az Aston Villa! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.