Rafael Leao újra a csapattal tréningezett

Jó hírek érkeztek Rafael Leaót illetően Milanellóból a csapat vasárnapi edzéséről.

Mint ismert, a portugál válogatott támadó egy héttel ezelőtt izomsérülést szedett össze a combjában a Lazio elleni 2-0-ra megnyert rangadón, amelynek következtében ki kellett hagynia az Inter elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzését és a Spezia elleni bajnokit is. A csapat mindkét összecsapást elveszítette 2-0-ra.

A MilanNews tájékoztatása szerint Leao vasárnap újra a csapattársakkal együtt edzett és szinte teljes értékű edzésmunkát végzett. Egyedül a tréning végén rendezett házon belüli gyakorló meccsen nem vett részt.

Leao az elmúlt napokban személyre szabottan edzett az izomproblémája miatt, ami mostanra a múlté és újra az edző rendelkezésére állhat. A várakozások szerint a 23 éves támadó visszatér a pályára a keddi Inter elleni derbin a BL-elődöntő visszavágóján. Leao nagyon fontos fegyver a Milan támadó-szekciójában és az idei szezonban 26 gólban vállalt szerepet 13 találat illetve 13 gólpassz formájában, így a visszatérése némi reményt adhat a Rossonerinek.

Ami a többi sérülésből lábadozó játékost illeti: vasárnap Rade Krunic és Junior Messias is egyéni edzésmunkát végzett Milanellóban. A bosnyák középpályás térdprobléma, míg a brazil támadó izomsérülés miatt hagyta ki a Spezia elleni bajnokit.