Rálőttek egy csákánnyal fenyegetőző férfira a lengyel-holland meccs előtt Hamburgban

A férfi a rendőröket fenyegette a holland-lengyel meccs előtt. Ártalmatlanították, súlyosan megsebesült.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

A rendőrök vasárnap délután fél egykor Hamburg központjában rálőttek egy férfira, aki egy csákánnyal és valamilyen gyújtóeszközzel fenyegetőzött. A rendőrök először paprika spray-vel próbálták leszerelni őt, majd az egyik rendőr leadott egy figyelmeztető lövést, de ezzel sem tudták megállítani. A férfi a lövések következtében súlyosan megsérült, állapota miatt orvosi ellátásra szorul.

Egy szemtanú a Silbersackstrassén fenyegetőző férfi a járókelőre akart rátámadni, de a rendőrség közbelépett, és akkor dördültek el a lövések, amikor őket vette célba. Hogyan pontosan mi volt a férfi motivációja, nem tudni, egyelőre kizárják, hogy az esetnek köze lenne az éppdn most zajló labdarúgó-Európa-bajnoksághoz. 

A német városban vasárnap Hollandia játszik Lengyelországgal, és ugyan a meccs délután háromkor kezdődik majd, a holland szurkolók már jóval a kezdés előtt elindultak a stadion felé narancsszínbe borítva az utcákat.

(via Daily Mail, BBC, Hamburger Morgenpost)

Írta a HVG

A Rálőttek egy csákánnyal fenyegetőző férfira a lengyel-holland meccs előtt Hamburgban bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.