Rekordbevételre számít a klub a Napoli ellen

Hatalmas érdeklődés előzi meg az április 12-én rendezendő Napoli elleni első mérkőzést a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A piros-feketék 11 év után játszanak újra Bajnokok Ligája negyeddöntőt a San Siróban, ezt megelőzően még 2012-ben az FC Barcelona volt az utolsó ellenfél a legjobb nyolc között. A Milant az olasz bajnokság listavezetőjével, a Napolival sorsolták össze és ahogy várható volt, rendkívül nagy az érdeklődés a szurkolók körében.

A Tuttosport jelentése szerint a Milan vezetősége rekordbevételre számít a Napoli elleni meccsen és a San Siróban rendezendő első mérkőzésen a jegyértékesítésből több mint 10 millió eurós összegre tehet szert a klub.

A jegyértékesítés a napokban már megkezdődött és az első napon három óra leforgása alatt több mint 14 ezer jegy talált gazdára. Szinte biztosan teltház lesz a San Siróban az odavágón, amely április 12-én lesz Milánóban 6 nappal a nápolyi visszavágót megelőzően.

Mint ismert, a Milan-Tottenham nyolcaddöntő februárban minden idők legmagasabb bevételét hozta Olaszországban, ugyanis 74 320 néző látogatott ki a San Siróba és a Milan 9,1 millió eurós bevételre tett szert. A pontos összeg 9 133 842 euró volt, amely abszolút rekordnak számít nem csupán a Milan történetében, hanem egész Olaszországban is. Korábban még soha egyetlen olasz futballklub sem könyvelt el ekkora bevételt egyetlen mérkőzésnek köszönhetően.