Részletek Kjaer, Tonali és Theo állapotáról

Nem alakult túl jól ez a hét a Rossoneri számára a válogatott szünetben, hiszen Mike Maignan megsérült a Nemzetek Ligájában és vádlisérülés miatt előreláthatóan egy hónapig nem léphet pályára, emellett többen is elhagyták a válogatott edzőtáborát. Íme a legújabb fejlemények azon Milan-játékosok állapotáról, akik nincsenek 100 százalékos állapotban.

KJAER
Kasper Hjulmand, a dán válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogy Simon Kjaer enyhe fájdalmat érzett a bokájában a legutóbbi mérkőzést követően, ezért figyelemmel kísérik az állapotát, viszont egyelőre nem küldik haza az edzőtáborból. A La Gazzetta dello Sport szerint nincs ok aggodalomra Kjaer kapcsán, csupán kapott egy rúgást, de jól van és bevethető.

TONALI
Sandro Tonali az Anglia elleni mérkőzést megelőzően elhagyta az olasz válogatott edzőtáborát, ez szigorúan elővigyázatosságból történt. Az elkövetkező órákban az olasz középpályás újra Stefano Pioli rendelkezésére fog állni Milanellóban és megkezdi a munkát annak érdekében, hogy az Empoli elleni soron következő bajnokin visszatérjen a pályára.

HERNÁNDEZ
Theónak meghúzódott a jobb combközelítő izma, ezáltal szinte biztosra vehető, hogy kihagyja az Empoli elleni összecsapást. A Chelsea elleni első mérkőzésen erősen kérdéses a játéka, nagy valószínűséggel a Juventus ellen lesz újra bevethető.

REBIC
Jó hírek érkeztek Milanellóból és megoldódni látszik Ante Rebic hátproblémája – írja a Gazzetta. Az elmúlt napokban személyre szabott edzésmunkát végzett Milanellóban és Pioli bízik abban, hogy az Empoli elleni meccsen számíthat rá.

CALABRIA
Szombaton egyénileg edzett Milanellóban és a jövő hét elején minden bizonnyal csatlakozik a csapattársakhoz, hogy teljes értékű edzésmunkát végezzen.

ORIGI
Belgiumban speciális kezelésen vesz részt, hogy teljesen felépüljön a sérüléséből. A várakozások szerint a Juventus (október 8.) vagy a Chelsea elleni második meccs (október 11.) tűnik a visszatérés időpontjának.