Részletek Sandro Tonali állapotáról

Nagy volt az ijedtség az Albánia-Olaszország mérkőzésen, ugyanis Sandro Tonalit hordágyon kellett levinni a pályáról.

Tonali egyetlen Milan-játékosként meghívót kapott az olasz válogatottba a közelgő felkészülési mérkőzésekre és a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára az Albánia elleni 3-1-es győzelem alkalmával. Az első játékrész hosszabbításában a Milan középpályása egy felugrást követően nagyon rosszul érkezett a földre.

Tonali erőteljesen megütötte a fejét és a vállát, ezért elővigyázatosságból az orvosi stáb hordágyon vitte le a pályáról. A játékosnak fejfájása volt, ezért kórházba szállították Tiranában.

Az elvégzett orvosi vizsgálatok és tesztek alapján kizárható a fejsérülés. Tonali jól van és végig az eszméleténél volt az esést követően, továbbá a saját lábán ment be a kórházba a kivizsgálásokra. Éjszaka az olasz válogatott hivatalos tájékoztatást adott és közölte, hogy Tonalival minden rendben és a játékos jól van. Az olasz futballista a válogattal együtt visszatér Olaszországba.

Tonali a hivatalos közösségi oldalán a következő üzenetet tette közzé: “Jól vagyok és büszke vagyok arra, hogy a csapat tagja lehetek.”