Romagnoli a Milané, 2020-ig írt alá – hivatalos

A klub a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Alessio Romagnoli a Milanban folytatja pályafutását.

Romagnoli repülőgépe kedd délben landolt a Linate reptéren, majd a Madonnina klinika felé vette az irányt, ahol sikeresen átesett az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon. Ezt követően a 20 éves védő a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban aláírta 5 évre szóló szerződését.

Korábban írtuk:

Olasz lapértesülések szerint Adriano Galliani mindenben megállapodott a Romával, így Alessio Romagnoli gyakorlatilag a Milan játékosának tekinthető.

Hosszú tárgyalások után végre pont kerülhet az átigazolás végére. A Milan nem adta fel és úgy tűnik, hogy sikerült nyélbe ütni a Romagnoli-transzfert.

Adriano Galliani szombaton találkozott a játékos ügynökével és sikerült megállapodni a személyes feltételekben. A várakozásoknak megfelelően Galliani ma tárgyalt a Roma sportigazgatójával, Walter Sabatinivel. A feleknek sikerült megállapodni, így Romagnoli a Milanban folytatja. A Sky Italia szerint a Milan 25 millió eurót fizet a 20 éves védőért, az átigazolási árhoz pedig további 5 millió bónusz társul a csapat teljesítményétől függően.

“Mindenben megállapodtunk a játékosról. Úgy gondolom, hogy hétfőn válhat hivatalossá ez a mindhárom fél számára előnyös üzlet. Kérelmezni fogjuk az olasz U21-es válogatottat, hogy bocsássák rendelkezésünkre Alessiót. Beszéltem vele és elmondtam, hogy készülhet a Milanra.” – mondta Sabatini, a Roma sportigazgatója.

“Romagnoli a Milan játékosának tekinthető. Elégedettek vagyunk az üzlettel” – tette hozzá Galliani.

A várakozások szerint Romagnoli kedd reggel érkezik meg Milánóba és rögtön át is esik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírja 5 évre szóló szerződését.. Az olasz középhátvéd szezononként 1,5 – 2 millió eurót kereshet. Hivatalos bejelentés hamarosan.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS