Romagnoli megsérült, fontos meccsekről marad le

Legalább két hét kényszerpihenő vár a Milan olasz válogatott hátvédjére, Alessio Romagnolira, aki a legutóbbi bajnoki mérkőzésen sérült meg a Bologna ellen.

Ugyan a piros-feketék idegenben legyőzték a Bolognát, azonban Vincenzo Montella három játékosát is elveszítette a következő meccsre. Gabriel Paletta és Juraj Kucka eltiltott, míg Romagnoli sérüléssel bajlódik. Az olasz védőt a szerdai meccsen az első félidőben le kellett cserélni és Gustavo Gomez váltotta.

A Milan a hivatalos honlapján megerősítette, hogy Romagnoli combizma sérült meg, viszont a felépülés időtartamáról nem történt említés. Az ANSA értesülései szerint a 22 éves védő legalább két hétig nem léphet pályára, így ki kell hagynia a Lazio és a Fiorentina elleni összecsapást, de kérdéses a játéka a Sassuolo ellen is.

Eközben a MilanNews.it beszámolói szerint a csapatot sújtó nagy sérüléshullám miatt Montella ideiglenesen két játékost hozott fel a felnőttekhez a Primavera csapatból, nevezetesen Raul Zucchettit és Matteo Gabbiát. A várakozások szerint mindketten elutaznak a csapattal Rómába a hétfői Lazio elleni meccsre.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS