Serie A: a Hellas Verona szélsőjét igazolta le a Napoli! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Hellas Verona szélsőjét, Cyril Ngonget.

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Újabb igazolást jelentett be a Napoli együttese, amely ezúttal a támadósorán erősített. A nápolyi klub ugyanis ezútta a Hellas Verona játékosát, Cyril Ngonget igazolta le a csapathoz. A belga játékostért 18 millió eurót fizetett a címvédő gárda, amely különböző bónuszok teljesülése esetén még tovább növekedhet. A 23 éves futballista nagyon hasznos lehet Mazzarri rendszerében, hiszen csatárként, a csatár mögött és jobbszélsőként is igen jó teljesítményt nyújtott a Hellas Veronában.

Cyril Ngonge 2023 januárjában került a Hellas Verona csapatához, akik a Groningentől igazolták le. A veronai klub színeiben összesen 36 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólig és 3 gólpasszig jutott. Új csapatánál a 26-os számú mezt fogja viselni.

Ngonge összességében a Napoli harmadik téli szerzeménye. Korábban Pasquale Mazzocchi és Hamed Traoré érkezett a csapathoz.

fociclub

A Serie A: a Hellas Verona szélsőjét igazolta le a Napoli! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.