Serie A: a Juventustól igazolt olasz válogatott csatárt a Fiorentina! – hivatalos

A Fiorentina hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtették a Juventus olasz válogatott csatárát, nevezetesen Moise Keant…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A Fiorentina színeiben folytatja pályafutását Moise Kean, a Juventustól érkezett játékossal 2029 nyaráig szóló szerződést kötött a firenzei klub, illetve 13 millió eurót fizetett érte, de a megállapodás további 5 milliós bónuszt is tartalmaz. A hírek szerint Kean éves szinten 2,2 millió eurót fog keresni új csapatában. 

Moise Kean 2021 nyarán először kölcsönbe tért vissza az Evertontól a Juventushoz, majd a torinói gárda két szezont követően végleg visszavásárolta a játékjogát. A fiatal csatár nem tudta beverekedni magát a Juve kezdőjébe, az elmúlt három idényben 112 mérkőzésen lépett pályára, ezeken csupán 14 gólt szerzett. Az említett együttesek mellett megfordult még a PSG-ben és a Hellas Veronában. Az olasz válogatottban eddig 15 alkalommal kapott lehetőséget, melyek során 4 találatig jutott. 

fociclub

A Serie A: a Juventustól igazolt olasz válogatott csatárt a Fiorentina! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.