Shevchenko és Tassotti Milanellóban járt

Szerdán két különleges vendég tette tiszteletét a csapat edzésén.

A klub tájékoztatása szerint Andriy Shevchenko és Mauro Tassotti szerdán ellátogatott a milanellói edzőközpontba, ahol megtekintették a csapat edzését.

A Milan legendái Paolo Maldini és Frederic Massara társaságában követték figyelemmel a csapat tréningjét az Atalanta elleni mérkőzésre való felkészülés jegyében és az edzés megtekintése mellett találkoztak a csapat vezetőedzőjével, Stefano Piolival és a játékosokkal is.

Shevchenko összesen 8 szezont töltött a Milan színeiben a 2000-es években és a mai napig a klub történetének második legeredményesebb játékosa 322 tétmeccsen 175 góllal. Tassotti hosszú évtizedeken keresztül szolgálta a Milant és játékosként 17 évet töltött a csapatban, majd a visszavonulása után 14 éven keresztül dolgozott a klubnál.

A MilanNews kiemelte Olivier Giroud-t, aki rendkívül izgatott volt, hogy találkozhatott Shevchenkóval. A világbajnok francia csatár soha nem rejtette véka alá, hogy Sheva volt az egyik példaképe gyerekkorában. A felek hosszasan beszélgettek egymással és Giroud szinte kicsattant a boldogságtól.

KÉPGALÉRIA: