Sportiello érkezését blokkolja az Atalanta

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint az Atalanta vezetősége a télen nem szándékozik elengedni a második számú kapusát, Marco Sportiellót.

Mint arról írtunk, Mike Maignan felépülése lassan halad és a nemrég elvégzett orvosi vizsgálatokból kiderült, hogy még nem épült fel teljes mértékben a vádlisérüléséből. A klub vezetősége mérlegeli a lehetőségeket és beavatkozhat a piacon, ha Maignan visszatérése hosszabb időt vesz igénybe.

A MilanNews, a SportMediaset és a Tuttosport információi szerint Paolo Maldiniék abban gondolkoznak, hogy esetleg már a januári átigazolási időszakban elhozzák Sportiellót, akinek az idény végén lejár a szerződése az Atalantával, ugyanakkor van egy probléma.

Az Atalanta útját állja a transzfernek és blokkolja a második számú kapusának januári távozását hat hónappal a szerződés vége előtt. A bergamói együttes nem hajlik arra, hogy már a télen elengedje Sportiellót, mert nincs megfelelő opciójuk a cserekapus posztra a szezon hátralévő részére.

A Milannak már van egy megállapodása Sportiellóval arról, hogy jövő nyáron a szerződésének lejártával csatlakozzon a csapathoz, ugyanis az idény végén Ciprian Tatarusanunak és Antonio Miranténak is lejár a szerződése a klubbal.