Távozik Callum Styles a Sunderland csapatától

A magyar válogatott játékos kölcsönben szerepelt az angol másodosztályú csapatnál, most visszatér játékjoga birtokosához, a harmadosztályú Barnsleyhoz.

A magyar válogatott játékosa, Callum Styles fél szezon után távozik az angol másodosztályú Sunderland csapatától, ahol a harmadosztályú Barnsley-tól kölcsönben szerepelt. A Sunderlandnek opciós joga van Styles játékjogának megszerzésére, ha ezt aktiválják, végleg szerződtethetik a magyar középpályást – erről a klub Facebook-oldalán számolt be.

Sunderland AFC

🗞 #SAFC’s retained list has been submitted, confirming the departure of several senior and academy players. After a moving to the Stadium of Light in July 2021 and making 67 appearances in red and…

Styles február 1-én csatlakozott az északkelet-angliai csapathoz, az angol másodosztályban, a Championshipben 12 meccsen lépett pályára, egy gólpasszt adott. A Sunderland 16. lett a 24 csapatos bajnokságban.

A szezon első felét még a Barnsley-nál töltötte, 20 bajnokin 3 góllal és 2 gólpasszal járult hozzá a csapat sikereihez. Klubja hiányában is 6., rájátszást érő helyen végzett a harmadosztályban, az elődöntőben azonban 5-4-es összesítéssel kiestek a bronzérmes Bolton ellen, így maradnak a harmadik vonalban.

Írta a HVG

A Távozik Callum Styles a Sunderland csapatától bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.