Theo: „Ez egy hihetetlen este volt”

Theo Hernández csapatkapitányként vezette ki a pályára a Milant a Tottenham elleni 0-0-s döntetlenre végződő visszavágón és boldogan nyilatkozott a továbbjutásnak köszönhetően. A BL-győztes francia válogatott balhátvéd megnevezte a meccs kulcsmomentumát, valamint beszélt a játékról, a szurkolókról és Rafael Leaóról is.

„Nagyszerű mérkőzést játszottunk. Tudtuk, hogy a Tottenham ellen nagyon nehéz dolgunk lesz idegenben, de jól teljesítettünk és nagyon keményen munkát tettünk le az asztalra. Két vagy három nagy gólszerzési lehetőségünk is volt, de ami a legjobban számít, hogy ott vagyunk a negyeddöntőben.” – mondta Theo.

„Könnyű letenni a névjegyedet a Bajnokok Ligájában, ha az egész mérkőzés alatt koncentrált tudsz maradni. Mike [Maignan] a végén nagyszerű védést mutatott be Kane fejesénél, ez óriási pillanat volt, amely teljesen megváltoztathatta volna a mérkőzést. A szurkolótáborunk, akik elutaztak Londonba sokat segítettek nekünk és szeretnék köszönetet mondani nekik. Így kell tovább folytatnunk.”

„A Bajnokok Ligája egy ilyen csodálatos versenysorozat. Meg akarjuk nyerni az összes mérkőzésünket, de ehhez keményen kell dolgoznunk minden egyes nap. Meglátjuk, hogy a legjobb 8 között kivel sorsolnak össze minket. Minden egyes nap azon dolgozunk, hogy elérjük a csúcsot. Ugyanígy kell játszanunk a bajnokságban is, ahogy a BL-ben. Most az a legfontosabb, hogy továbbjutottunk a következő körbe.”

„Rafa [Leao] egy hihetetlen futballista. Az edző azt kérte tőlünk, hogy bontakozzunk ki a pályán és mindketten ezt tettük. Rafával nagyon jól tudok együtt játszani és boldog vagyok, hogy egy csapatban játszunk.”

„Ez egy hihetetlen este volt. Keményen dolgoztunk, de így kell folytatnunk. Megmutattuk, hogy erős csapat vagyunk és jól kell edzenünk. Nagyszerű érzés a Milan kapitányának lenni.”