Theo reagált a bátyja súlyos sérülésére

Theo Hernández, a Milan balhátvédje elmondta, hogy a testvéréért is küzdeni fognak a világbajnokságon, hogy megnyerjék a tornát.

Theo a világbajnokságon nyújtott eddigi kiváló teljesítménye ellenére nem lehet felhőtlenül boldog, hiszen a bátyja súlyos térdsérülést szedett össze. A Bayern Münchenben futballozó Lucas Hernández a francia válogatott nyitómérkőzésén nagyon súlyosan megsérült Ausztrália ellen. Mindössze 13 percig tartott számára a torna és kiderült, hogy elszakadt az elülső keresztszalag a térdében.

A Milan balhátvédje a nyilatkozatában kitért Lucas sérülésére és a világbajnokságra: “Mindkettőnkért játszom. Amikor értesültünk a válogatott meghívómról, Lucas büszke volt rám és ez az érzés kölcsönös volt. Nem könnyű neki, hiszen nagyon sokáig nem léphet pályára. Amikor csereként beálltam a helyére, nekem sem volt egyszerű, de megtettem, amit tennem kellett.” – reagált Theo.

“Minden nap beszélünk egymással, mióta elhagyta a francia válogatott edzőtáborát. Minden mérkőzést meg kell nyernünk Lucasért, hogy megszerezzük neki a világbajnoki trófeát.”

Néhány nappal ezelőtt Innsbruckban sikeresen megoperálták Lucas Hernández térdét, aki a várakozások szerint ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára. A vb hátralévő részében Theo Hernández lesz a francia válogatott egyetlen bevethető balhátvédje.