Újabb két játékos a kiszemeltek között

A legújabb beszámolók szerint Angliából és Franciaországból is felkerült egy-egy játékos a Milan vezetőségének kiszemeltjei közé a csapat megerősítése szempontjából.

Túl vagyunk a szezon első szakaszán és hamarosan kezdődik a téli átigazolási időszak, így a szünet alatt a klub vezetőségének figyelme a lehetséges célpontokra összpontosul, hogy kivel lehetne megerősíteni a keretet januárban vagy éppen 2023 nyarán.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja jelentette, hogy a Milan vezetőségének több megbeszélése volt a CAA Stellar elnevezésű ügynökséggel, amely Pierre Kalulut és Sergino Destet képviseli és szóba került két másik játékos is, nevezetesen Ruben Loftus-Cheek és Jeremy Doku.

A Milan érdeklődést mutat Loftus-Cheek iránt, akinek 2024. június 30-ig szól a szerződése a Chelsea-vel. Állítólag a londoni együttes megfelelő ajánlat esetén fontolóra veszi az angol középpályás értékesítését. Paolo Maldiniék a következő szezonra gondolkodnak a 26 éves játékos leigazolásán. A két klub között kiváló a kapcsolat, elég csak az elmúlt években lebonyolított transzferekre gondolni, nevezetesen Olivier Giroud, Fikayo Tomori vagy éppen Tiemoué Bakayoko klubváltására.

Továbbá Doku neve is felmerült a támadó-szekció jobb oldalára. A 20 esztendős futballista a francia élvonalbeli Rennes játékosa és jelenleg Katarban tartózkodik a belga válogatottal a világbajnokságon. A Calciomercato szerint Doku 15 millió euróért távozhat a francia klubtól és Maldiniék nagyon kedvelik a játékát.