Torna: Sikeres edzőtábor Győrben

Az újonnan kinevezett szövetségi kapitány, Kovács István vezetésével ezen a héten együtt készült a magyar férfi tornászválogatott a győri Olimpiai Sportparkban.

Az összetartáson részt vett a válogatott „A” és „B” kerete is, így többek között az Eb-bronzérmes Vecsernyés Dávid, a stuttgarti kvalifikációs világbajnokságon szereplő Mészáros Krisztofer, valamint a junior világbajnoki bronzérmes Balázs Krisztián is.
A tizenkét fős keretből sérülés miatt hiányzott az olimpiai, világ-és Európa-bajnok Berki Krisztián, Babos Ádám, illetve Kardos Botond sem vehetett részt az összetartáson. Kovács István szövetségi kapitány beszámolója szerint mindenki végrehajtotta az előírt feladatokat, a tervezett ütemben haladt a csapat.
 
Kovács István, szövetségi kapitány: Összességében elmondható, hogy minden rendben volt, és a tervek szerint haladt. Ez egy alapozó időszak, igazából semmi különös nem történt, egy előre elkészített program szerint dolgoztunk, közös bemelegítés után elemeket készítettünk elő, iskoláztunk. A célunk az volt, hogy olyan szerállóképességre tegyenek szert a tornászok, hogy a következő hónapban el tudják kezdeni a célgyakorlatok végrehajtását.