Ügyvédje nyíltan beszélt Leao jövőjéről

Ted Dimvula, Rafael Leao ügyvédje reagált a sajtóban megjelent valótlan híresztelésekre és beszélt a portugál válogatott támadó szándékáról a jövőt illetően.

Az elmúlt napokban rengeteg pletyka jelent meg az olasz sajtóban, amely nagyon káros a klub és a játékos megítélése szempontjából. A La Gazzetta dello Sport tegnap a címlapján hozta le, hogy megszakadtak a tárgyalások Leao szerződésének meghosszabbításáról, amit a klub hivatalos közleményben cáfolt. A mai napon ismételten újabb valótlan hírek jelentek meg és a Gazzetta azt állította, hogy Leao illetve az ügynöke megkísérelte a felére csökkenteni a kivásárlási záradékot.

Ted Dimvula francia ügyvéd – aki Leao érdekeit képviseli a Milannal folytatott tárgyalásokon – kijelentette, hogy a portugál támadó szándéka nem változott.

“Rengeteg valótlan és félrevezető információ kering Rafael Leaóról, különösen az olasz sajtóban. Ezeknek egyetlen célja van: megmérgezni a szakmai párbeszédet, amit a Milan vezetőségével folytatunk Rafael szerződésének meghosszabbítása ügyében. Jelenleg együtt azon dolgozunk, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden fél számára kielégítő.” – mondta Dimvula.

“A játékos prioritása nem változott: Rafael maradni akar a Milanban és szeretné folytatni a fejlődést a klubban és ebben a városban, amelyet nagyon szeret.”

“Ezért határozottan cáfoljuk azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Rafael és/vagy az ügynöke csökkenteni akarja a kivásárlási záradék összegét a játékos nyári távozásának megkönnyítése céljából. Rafael teljes mértékben a Milanra és a fontos célkitűzéseire összpontosít abban a reményben, hogy ebben a nehéz időszakban nyugodt körülmények között dolgozhat annak érdekében, hogy a csapattal visszatérjen a győzelmekhez.”

Leao az aktuális idényben 27 tétmeccsen közvetlenül 18 gólból vette ki a részét 9 találat és 9 gólpassz formájában, ezáltal ő a csapat legeredményesebb játékosa.