Új ajánlat, De Ketelaere közel a Milanhoz

Megerősített információk szerint a Milan vezetősége a korábbinál magasabb ajánlatot tett Charles De Ketelaere játékjogáért.

Mint arról írtunk, a Luganóban tartott keddi csúcstalálkozó nem vezetett eredményre a Milan és a Brugge vezetősége között. A belga együttes szilárdan tartja az álláspontját és határozott követelése van, miközben a 21 éves játékos szeretne csatlakozni a Milanhoz, amely minden követ megmozgat érte.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint nagy előrelépés történt a mai napon, ugyanis a Milan egy új ajánlatot nyújtott be De Ketelaeréért és magasabb összeget kínált, szám szerint 31 millió eurót + 4 millió bónuszt, így a tranzakció teljes költsége 35 millió euróra rúghat.

A MilanNews is megerősítette az ajánlat konkrét összegeit. Paolo Maldiniék bizakodóan várják a Brugge válaszát az emelt ajánlatra. A Gazzetta hozzátette, hogy ma este vagy holnap felszállhat a várva várt fehér füst a transzfer kapcsán. A 31 millió eurós fix átigazolási áron felül a 4 millió euró bónusz két részből áll: 2 millió könnyen elérhető és további 2 millió nehezebben elérhető bónuszból.

De Ketelaere nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Milanhoz, az elkövetkező órákban további fejlemények várhatóak az ügyben.