Új igazgatósági tagot jelentett be a klub

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a sport- és szórakoztatóipar egyik legsikeresebb ügyvezetője, Randy Levine személyében újabb személy csatlakozott a klub igazgatóságához.

Levine több mint 20 éve a New York Yankees elnöke és a sport- illetve szórakoztatóipar egyik legeredményesebb vezetőjének tartják. A világ egyik legikonikusabb sportcsapatának vezetőjeként nagyban hozzájárult a franchise hálózat rendkívüli fejlődéséhez, a kereskedelmi partnerségek megkötéséhez és a New York Yankees márka megerősödéséhez illetve növekedéséhez. A 67 esztendős amerikai szakember kivette a részét a 2009-ben elkészült új Yankee Stadion fejlesztéséből és a YES Network létrehozásából is.

Paolo Scaroni, a Milan elnöke: “A klub örömmel üdvözli Randy Levine-t az igazgatótanács tagjai között. Randy a sport és a szórakoztatás egyik vezető szakembere. A tapasztalatával és a szakértelmével nagyban hozzá fog járulni a Milan növekedési pályájához. Randy kinevezése segít új szinergiák kialakításában a RedBird stratégiai víziójával összhangban, ezáltal új távlatokat nyitva a klub és a szurkolók előtt.”

A Milant tulajdonló RedBird alapítója és ügyvezetője, Gerry Cardinale is megszólalt.

“Szerencsés vagyok, hogy több mint két évtizede egyedülálló és sikeres partnerkapcsolatot ápolok a New York Yankees-szel és a Steinbrenner családdal. Örömmel üdvözlöm Randy Levine-t a Milan igazgatótanácsában és alig várom, hogy egy globális együttműködést építhessünk ki a Yankees és az AC Milan között.”

Levine érkezésével immáron összesen kilenc személyből áll a Milan igazgatósága, íme:

Paolo Scaroni (AC Milan, elnök)
Giorgio Furlani (AC Milan, vezérigazgató),
Stefano Cocirio (AC Milan, pénzügyi igazgató),
Gerry Cardinale (RedBird, alapító és ügyvezető)
Randy Levine (New York Yankees, elnök)
Alec Scheiner (RedBird, partner)
Niraj Shah (RedBird, igazgató)
Isaac Halyard (RedBird, alelnök)
Gordon Singer (Elliott, ügyvezető).