Újpest-Fradi és Vidi-Honvéd a hétvégi fordulóban – jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 22. fordulója sem múlik el rangadók nélkül, a fővárosi derbi, valamint a tabella első két helyezettjének összecsapása mellett a kiesés elkerüléséért küzdő DVSC-DVTK meccs is kiemelt érdeklődésre tart számot.

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – VASAS FC
Mezőkövesd, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Keddtől péntekig 9:00 és 16:00 között személyesen is megvásárolhatók a Mezőkövesd Zsóry Székházának emeleti titkárságán. A mérkőzés napján 11:30-kor nyitnak a kapuk bejáratánál lévő pénztárak. Jegyárak: 1100-1500 forint.

MTK BUDAPEST – PAKSI FC
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A helyszínen a pénztárak a mérkőzés napján 11:30 órakor, a kapuk 13:30 órakor nyitnak.
A hazai szervezők kérése, hogy a korábbi mérkőzéseken szerzett tapasztalatok alapján – amikor még az első félidő végén is várakoztak néhányan a pénztárnál – a szurkolók lehetőség szerint váltsák meg jegyüket elővételben az interneten, vagy helyszíni vásárlás esetén a folyamat felgyorsítása érdekében hozzák magukkal a szurkolói kártyájukat, készítsék elő és adják át kezelésre a pénztárosnak, így a jegykiadás kevesebb időt vesz igénybe!
Jegyárak: 1950-2300 forint (12 éves korig ingyenes a belépés, diák/nyugdíjas jegy: 1840 forint)

DVSC – DVTK
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 15.30

A hazai belépők megvásárolhatóak interneten a nagyerdeistadion.hu oldalon, valamint a Loki Shopban, a mérkőzés napján pedig a stadion pénztáraiban. A vendégjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatóak meg, 1000 forintos egységáron. Jegyárak: 1000-3500 forint

VIDEOTON FC BUDAPEST HONVÉD
Felcsút, Pancho Aréna, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban.
A VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig. A Pancho Aréna pénztárai a meccs előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra, klubkártya felmutatása nélkül is.
Jegyárak: 1000-1200 forint (14 év alatt ingyenes, hölgy, diák, nyugdíjas belépő elővételben 500, a helyszínen 700 forint).
További szurkolói információk

GYIRMÓT FC GYŐR SWIETELSKY HALADÁS
Gyirmót, Alcufer Stadion, 15.30

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyelővételre kedd kivételével hétköznapokon a gyirmóti klubépületben 14-18 óráig van lehetőség. Jegyár: 1000 forint (kedvezményes ár: 500 forint)

ÚJPEST FC FERENCVÁROSI TC
Szusza Ferenc Stadion, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Az online jegyvásárlás csak klubkártyával lehetséges. Online jegyértékesítés esetében a hazai szektorokba csak újpesti, míg a vendégszektorba csak FTC klubkártyával váltható jegy. A hazai szurkolók részére elővételi jegyvásárlásra a Mildenberger utcai jegypénztárakban lesz lehetőség csütörtökön és pénteken 17.00-20.00 óra között. A fenti időpontokban bérlet- és klubkártya kiváltására is lesz lehetőség. Jegyvásárlásra lehetőség van a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is (Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00, SZ: 10:00-13:00).
Személyesen a hazai szektorokba továbbra is klubkártya nélkül, fényképes igazolvánnyal váltható jegy. Személyes jegyvásárlás esetében klubkártya nem kötelező, de személyazonosságot igazoló okmány szükséges.
Jegyárak: 1500-3300 forint (A belépés a hazai szektorokba 14 év alatt és 65 év felett ingyenes, mindössze egy 200 forintos technikai szezonbérlet kiváltása szükséges).

A vendégszektor a C-lelátón kap helyet, a vendégdrukkerek a IV-es kapun léphetnek be a stadionba a Labdarúgó utca felől. A vendégjegyek egységesen 1700 Ft-ba kerülnek, amelyek személyesen a Groupama Aréna mellett található Jegy- és Regisztrációs Központban a szokott időpontban, valamint a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon keresztül online is megvásárolhatóak. A vendégjegy megváltásához alapfeltétel a szurkolói kártya.

További szurkolói információk a ferencvárosi drukkereknek

Forrás: www.mlsz.hu – RSS