Válságértekezlet volt a Milan vezetőségében

Krízishelyzet a Milannál, a tegnapi mérkőzés után Paolo Maldini, Ricky Massara és Giorgio Furlani hosszas megbeszélést tartott.

A Milan zsinórban három vereséget szenvedett és az Inter elleni 3-0 illetve a Lazio elleni 4-0 után a Sassuolo 5-2-re győzni tudott a San Siróban. Stefano Pioli a mérkőzés utáni nyilatkozatában bocsánatot kért és kitért a hibákra, a csapatra, a mélypontra illetve a talpraállásra is. Kétségtelen, hogy az olasz szakember most olyan helyzetben van a Milan kispadján, amiben még nem volt az elmúlt három évben a kinevezése óta.

A Sky Sport Italia tájékoztatása szerint a Sassuolo elleni 5-2-es vereség után válságértekezletet tartottak a vezetők. Paolo Maldini, Ricky Massara és Giorgio Furlani, a klub decemberben kinevezett vezérigazgatója hosszú megbeszélést tartott.

Jelen pillanatban nincs edzőváltásra utaló jel. Úgy tűnik, hogy Pioli sorsa egyelőre nem vita tárgya és a Milan vezetősége továbbra is bízik benne fél évvel a bajnoki cím megnyerése után. Az 57 éves vezetőedzőnek 2025. június 30-ig szól a szerződése.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan teljes vezetősége meg van győződve arról, hogy Pioli az a személy, aki képes arra, hogy kivezesse a csapatot az elmúlt hetek hullámvölgyeiből és jelenleg nincs nála alkalmasabb személy arra, hogy megoldja a helyzetet.

SZAVAZÁS:

Betöltés ... Betöltés …