Varga Zsolt: nagyon elégedett vagyok

fradi20160924

Varga Zsolt saját várakozásainál is jobban teljesített a Fradi a Magyar Kupában. A vezetőedző elégedetten nyugtázta a két nap látottakat, de jelezte, nagyon sok munka vár még rájuk. 

fradi20160924

Jól sikerült a Fradinak a hétvége (Fotó: FTC Vízilabda/facebook)

Veretlenül, hibátlan teljesítménnyel van ott a Fradi a legjobb nyolc között a Magyar Kupában. A Szentest, a Debrecent és a BVSC-t is magabiztosan verte a zöld-fehér gárda.

Varga Zsolt, a vizipolo.hu-nak: Gratulálok a csapatnak, talán az elvárásaimhoz képest is jobban teljesítettünk. Ha tovább tudjuk vinni ezt az egymásért való játékot, akkor nagyon szép dolgokat fogunk elérni. Mind a három mérkőzést jól megoldottuk, stabilan, határozottan. Elégedett vagyok, nagyon elégedett ezzel a két nappal. Dolgozunk tovább, hiszen jön hozzánk az UVSE, majd tíz nap múlva az Eger ellen játszunk. Fontos kiindulópontok ezek a mérkőzések, hogy min kell még javítani.

Madaras Norbert, a fradi.hu-nak: “…Az látszódott a három meccs alatt, hogy a védekezés jól összeállt, de ez majd a hasonló vagy erősebb játékerőt képviselő csapatok ellen lesz fontos. Vannak biztató jelek. Vártam az első meccseimet a Fradi színeiben, de az nem volt bennem, hogy most ezeken a találkozókon meg kell mutatnom a „Madaras-gólokat”. Vannak persze egyéni céljaim, de mindig fontosabb a csapat, sokkal jobban hiszek ebben, mint évekkel ezelőtt…”

 

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS