Vujaszinovics mindent besöpörne a Reccóval!

vladimir-vujasinovic-pro-recco

Megkezdte a munkát a Pro Recco új trénere, Vladimir Vujaszinovics. A tréner az összes trófeát megnyerné az együttessel, de tudja, nem lesz egyszerű ez. 

vladimir-vujasinovic-pro-recco

Vladimir Vujasinovics nagyon elszánt (Fotó: prorecco.it)

A szerb U19-es válogatottal a nyáron megnyerte az Eb-t, pár napra rá már csatlakozott a Pro Reccóhoz a tréner. Vladimir Vujasinovics nagy erővel vetette bele magát a munkába. “Valóban egy kiváltság ezekkel a játékosokkal dolgozni és a Recco edzője lenni. Nagyon motivált vagyok, megpróbálunk mindent megnyerni. A fiatal játékosokat pedig beépíteni. Tudom, ez nem lesz egyszerű, nem elég egy hónap erre.” – mondta a tréner.

A Recconak az olasz bajnokságban és a Kupában a Brescia lehet a legnagyobb ellenfele. A Bajnokok Ligájában már több csapat is megnehezítheti a dolgát, mely küzdelem november végén kezdődik az olasz csapat számára.

A csapatban a nyáron történtek változások, hiszen Gulliermo Molina, Edoardo Di Somma, Goran Volarevics, Jacopo Alesiani valamint Gonzalo Echenique is érkezett. Természetesen voltak távozók is a klubnál, Massimo Jacopo (33), Alex Giorgetti (28), Niccola Gitto (29), Giacomo Pastorino (36) és Andrija Prlainovics személyében, utóbbi a Szolnokhoz igazolt.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS