Videó: Óriási zajt csaptak a Milan szállodájánál

A Napoli szurkolói mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne legyen zavartalan a Milan-játékosok éjszakája a mai mérkőzés előtt.

Ma este rendezik a Napoli-Milan visszavágót a BL-negyeddöntőjében és a Rossoneri egygólos előnnyel vág neki a visszavágónak, miután a San Siróban 1-0-ra legyőzte ellenfelét az első meccsen. A csapat hétfő délután elindult Nápolyba és a gép landolását követően a szálloda felé vette az irányt. Tegnap a Napoli szurkolók már megkezdték a szervezkedéseket, hogy elrontsák a pihenést a meccs előestéjén.

Az éjszakai órákban a Napoli szurkolók egy csoportja megjelent a Milan szállodája előtt és hatalmas zajt csapott annak érdekében, hogy a játékosok ne tudjanak aludni. A dudaszó és a szurkolói rigmusok mellett tűzijátékkal is készültek a nápolyiak, akik a Milan legendáját, Paolo Maldinit és Theo Hernándezt is sértegették.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire volt sikeres a nápolyiak akciója a játékosok pihenésének megzavarására, ugyanis a szálloda fel van szerelve hangszigetelt szobákkal, így a Milannál valószínűleg számítottak a zavaró külső tényezőkre.

A nápolyi szurkolók állomásozásakor a rendőrség is megjelent csendháborítás miatt a szálloda előtt. A járőrök lelassítottak, majd mintha mi sem történt volna, továbbmentek.

VIDEÓK: