Williant felajánlották a Milan vezetőségének

A piros-feketék fontolóra vették a 33 éves támadó leigazolásának lehetőségét.

Az RMC Sport beszámolója szerint Williant az elmúlt napokban felajánlották a Milannak. A klub érdeklődik a lehetőség iránt és Paolo Maldini kedveli a brazil futballista játékát, ezért fontolóra veszi, hogy szerződést kínál neki.

A 33 éves támadó tavaly nyáron szerződött az Arsenalhoz, azonban most búcsút inthet a londoni együttesnek, miután az előző idényben közel 1900 játékperc alatt 37 tétmeccsen 1 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.

Willian iránt a brazil élvonalbeli Corinthians is érdeklődik, valamint számos más opció van terítéken a játékos számára. A brazil támadó egy lehetőség a Milannak a mercato zárása előtt, viszont jelenleg úgy tűnik, hogy Jesus Corona, az FC Porto támadója a legfőbb célpont. A klub mindenképpen erősíteni akar a támadó-szekció jobb oldalán és Samu Castillejo távozóban van, ami megnyitja az utat egy új jobbszélső érkezéséhez.

Időközben Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője arról ír, hogy Willian minden bizonnyal nem lesz a Rossoneri játékosa a következő szezonban.