A Milan a Napolival játszik a BL-negyeddöntőben

Péntek délben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni központjában kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének párosításait és a Tottenhamet búcsúztató Milan ellenfele az olasz élvonalban szereplő Napoli lesz.

Nyolc együttes várta a mai sorsolást, nevezetesen a Bayern München, a Benfica, a Chelsea, az Inter, a Milan, a Manchester City, a Napoli és a Real Madrid. A piros-feketék a nyolcaddöntőben összesítésben 1-0-ra búcsúztatták a Tottenham együttesét és 11 év után jutottak be ismét a legjobb 8 közé. A szabályok alapján nyitott sorsolás zajlott, kiemeltek vagy védett csapatok nélkül.

Délben lezajlott a BL-sorsolás az UEFA székházában és kiderült, hogy a Milan ellenfele a Napoli együttese lesz a negyeddöntőben. A Rossoneri hazai pályán kezdi a párharcot.

NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAI:

Real Madrid-Chelsea
Benfica-Inter
Man. City-Bayern
Milan-Napoli

A negyeddöntő első mérkőzéseit április 11-én, kedden és 12-én, szerdán rendezik, míg a visszavágók április 18-án és 19-én lesznek. A pontos kezdési időpontokat a következő órákban közlik. Az elődöntőkre május 9-én és 10-én illetve 16-án és 17-én kerül sor, továbbá a döntő június 10-én, szombaton lesz Isztambulban az Atatürk Stadionban.

ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAI:

A Milan-Napoli párharc győztese az Benfica-Inter továbbjutójával játszik az elődöntőben. A másik ágon a Real Madrid-Chelsea csata győztese a Manchester City-Bayern München továbbjutójával mérkőzik meg a fináléba jutásért.

SZAVAZÁS:

Betöltés ... Betöltés …