Ibrahimovic ott lehet a kezdőben az Udinese ellen

Jó esély van rá, hogy Zlatan Ibrahimovic a kezdőcsapatban fog lehetőséget kapni a holnapi Udinese elleni mérkőzésen.

A piros-feketék a márciusi válogatott szünetet megelőzően holnap, azaz szombaton az Udinese otthonába látogatnak a Serie A 27. fordulójában.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport információi szerint Ibra várhatóan ott lesz a kezdőcsapatban csatárposzton az Udinese ellen. A 41 esztendős klasszis február végén tért vissza a pályára nyolc hónapos kihagyást követően. A jelek szerint körülbelül 45 – 60 perc lehetőséget kaphat a mérkőzésen az erőnléti állapotát figyelembe véve.

Ibra az idei szezonban eddig 3 mérkőzésen játszott (a legutóbbi 3 fordulóban), méghozzá mindegyik alkalommal csereként beállva. Ibrahimovic nagyon hosszú idő után, mintegy 419 napot követően kezdhet ismét tétmeccsen a Rossoneri színeiben. Legutóbb tavaly januárban a Juventus elleni 0-0-s döntetlen alkalmával szerepelt a kezdőcsapatban.

A támadó-szekció bal oldalán Rafael Leao fog kezdeni, míg a jobb oldalon Brahim Diaz és Charles De Ketelaere versenyez a kezdőcsapatba kerülésért. Jelenleg a spanyol futballista tűnik esélyesebbnek.